Cardi B е от онези известни личности, които определено знаят как да задържат вниманието на феновете върху себе си с непрекъснатите и провокативни изненади, които прави. Очевидно обаче певицата умее да изненадва не само почитателите, а и съпруга си.

Cardi B, Вин Дизел, "Бързи и яростни 9" и ще видим ли рапърката във филма

Ще видим ли Cardi в "Бързи и яростни 9"

Актьорската ѝ кариера се развива все по-добре

Рапърът Offset използва своя Instagram профил, за да се похвали колко откачена и непредсказуема е съпругата му. Като истории в профила си той сподели за неочаквания подарък, който му е направила Cardi B за рождения му ден. 

"Подарък от 500 хиляди долара от жена ми ... Човече, това е подаръкът ми за рождения ми ден. Това момиче е лудо", развълнуван пише рапърът. 

За да изненада Offset с подаръка си, Cardi слага парите в хладилника и му казва: "Имаш всякакви коли, имаш всякакви бижута, имаш всичко. Какво друго мога да дам на някой, който има всичко ... Един хладилник например."

Когато Offset се опитва да откаже парите, Cardi настоява с думите: "Знам, че не трябва да ти давам парите, но не знам какво да ти дам, така че просто вземи шибаните пари. Можеш да купиш нова кола, можеш да купиш повече дрехи, можеш да си купиш бижута. Можеш да правиш каквото искаш. Обичам те".

Признаваме си, че благородно му завиждаме на Offset. Не само за високия стандарт на живот, какъвто очевидно поддържат с Cardi, но и за щедрата му съпруга, която няма никакъв проблем да извади едни 500 хиляди долара за подарък. 

Cardi B, Offset и как се забавляват двамата на ваканцията за рождения ден на изпълнителката

Лудият рожден ден на Cardi B

Танци, адреналин и много любов