Cardi B винаги е била откровена до болка и доста активна в социалните мрежи. Тези дни тя се обърна към последователите си в Twitter с един въпрос, който вълнува всички и чийто отговор е по-скоро е еднозначен.

В цял свят се говори, че предстои нов локдаун наесен, явно и в Щатите не е по-различно. Изпълнителката на хита "WAP" обаче сякаш таи, макар и малки, надежди, че това повече няма да се случи. И пита почитателите си дали според тях отново ще затворят САЩ.

От Bang Showbiz напомнят, че по-рано в Twitter 28-годишната звезда порица Доналд Тръмп за мерките, които той предприе срещу пандемията.

В онлайн разговор от миналата година с Джо Байдън, все още кандидат за президент тогава, тя отново споменава Тръмп, и отново не с добро. Дава пример със старо изказване на Тръмп, че коронавирусът не е страшен и че хората трябва да спрат да се тестват. Но в същото време носи предпазна маска.

Прочутата рапърка се обръща към бъдещия държавен глава с призив да научи цялата истина около пандемията, както и кога ще приключи.

Пита го и кои са необходимите стъпки, които трябва да се предприемат от американците, за да се справят с разпространението на COVID-19. Иска да разбере и защо някои държави се справят по-добре в това отношение в сравнение с Щатите.

Cardi B, Offset, рожденият ден на дъщеря им Кълчър и скъпите подаръци, които ѝ направиха

Скъпите подаръци на Cardi B и Offset за дъщеря им

Какво детство само

Споделя още, че иска да се върне на работа. И се оплаква, че покрай заснемането на клипа й към "WAP" е дала 100 000 долара само за тестове. Защото всички участници в снимките е трябвало да се изследват за коронавирус.