Cardi B редовно качва провокативни клипове в социалните мрежи. Естествено, реакциите около тях невинаги са положителни. Обикновено рапърката не си мълчи, а си казва директно какво мисли. Тези дни стигна дори по-далеч.

Cardi B, Свети Валентин и как изпълнителката разбуни духовете

Cardi B смята, че мъжете трябва да подаряват по-скъпи подаръци

Свети Валентин стана повод за раздор

Видеото, за което става въпрос, е наистина горещо, защото в него Cardi B размята дългата си черна коса, застанала в гръб и само по прашки.

Сред плеадата от последвалите коментари някои се усъмняват дали това е естествената й коса. Други пък пишат, че тя е наследство от афро-латино произхода на рапърката.

На критиките, свързани с косата й, Cardi B не само отговори, но и се закани да започне нов бизнес, с който да обори всички хейтъри.

И ето, вярна на обещанието си, Cardi B отвръща на удара с нова публикация там, където и започна всичко - в Instagram.

В нея споделя намерението си да пусне собствена козметична марка за коса, но без да уточнява как ще се казва. "Тази година ще изляза с линия за коса, върху която съм работила у дома..."

Но певицата прави и още едно уточнение - че една от основните цели на бъдещия й проект ще е да образова какво точно означава "афро-латино". Защото е време всички да научат повече и за националността, расата и етническата принадлежност.

"...хората мислят, че всеки испанец е мексиканец или нещо подобно, и те трябва да имат еднаква текстура (на кожата), цвят и характеристики на косата."