Новината за заболяването на Брус Уилис научихме в края на март. Оттогава семейството на актьора не споделя много за състоянието му, но изглеждаше сякаш се справят добре с трудната ситуация.

Брус Уилис, афазия и болестта, която слага край на кариерата му

Болестта, която слага край на кариерата на Брус Уилис

Новината е съобщена от цялото му семейство

Поне такова впечатление оставиха, след като публикуваха първата семейна снимка след поставената му диагноза - афазия. Миналият месец Брус Уилис и жена му Ема Хеминг показаха с пост в Instagram, че се наслаждават на спокойни моменти сред природата.

От снимката пролича, че и двамата поддържат силен дух.

Но сега Ема Хеминг разкрива, че определено ѝ е трудно, а в последно време е започнала да поставя грижата и нуждите за семейството над своите. Това обаче далеч не я кара да се чувства като герой.

"Количеството грижа за всички други в домакинството се отразява върху психичното, но и цялостното ми здраве. А това не е в услуга на никого в семейството."

Ема признава, че сега се учи да бъде майка и за себе си, за да си даде спокойствието да обърне внимание и на своите нужди.

"Някой ми каза неотдавна, че когато твърде много се грижиш за някого, започваш да пренебрегваш себе си. Замислих се и разбрах, че това се отнася за мен."

И за да се върне към ритъм, с който да поддържа баланс между грижата и за семейството, и за себе си, Ема споделя, че започнала да прави по-активни физически тренировки.

"Това е времето, в което мога да се разсея и да направя нещо, което знам, че ме кара да се чувствам добре цялостно", признава моделът в интервю за The Bump.

Брус Уилис, Ема Хеминг и първата снимка на двойката след диагнозата му

Първата снимка на Брус Уилис след диагнозата

Споделя ни я съпругата му

А съветът ѝ накрая е всеки да открие за себе си какво му носи удоволствие и да се стреми да го усъвършенства.