Редица американски музиканти, актьори и други известни личности намериха различни начини открито да кажат за кого ще гласуват на президентските избори в САЩ.

Карли Клос, Джошуа Къшнър,  маската с Джо Байдън и Камала Харис, и за кого гласува моделът

Изненадващият избор на Карли Клос

Случва се

Легендата Брус Спрингстийн също го направи. По най-добрия възможен начин, като даде своя песен и учства с гласа си в реклама за кандидатпрезидентската кампанията на Джо Байдън.

Певецът и е известен с критиките си по адрес на Доналд Тръмп. "В този Бял Дом няма изкуство, няма литература, няма поезия, няма музика", казва той в аудио клип в Twitter, цитиран от New Musical Express.

„Някога имахме президент, който успокояваше нацията, вместо да я разделя. Ние сме без кормило и без радост".

Затова за никого не е изненада, че певецът застава на страната на Джо Байдън. Още през август певецът даде разрешение Джо Байдън да използва песента му "The Rising" за видео, излъчено през първия ден от конгреса на демократите.

Снимка 503445

Източник: GettyImages

В рекламата Брус Спрингстийн говори за корените на Джо Байдън и за родния му град Скрантън в Пенсилвания - ключов щат в президентските избори. Посланието завършва на фона на песента "My Hometown" от албума "Born in the USA" (1984) на Брус Спрингстийн.