Безспорно едно от звездните събития на 2022 г. ще бъде сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц. Двамата се сгодиха още през лятото на 2020 г. след едва няколко месеца връзка, но предпочетоха да отложат венчавката заради пандемията. 

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и признанието за рождения ѝ ден

Какво призна Бруклин Бекъм пред годеницата си

Мъж, който не крие емоциите си

Тази година обаче ще бъде тяхната и подготовката кипи с пълна сила. Ние пък от време на време получаваме нова информация покрай нея, с която да задоволим любопитството си. Преди дни например Snoop Dogg потвърди, че ще бъде диджей на едното сватбено тържество на влюбените, което ще се проведе зад океана.

Пред Mirror рапърът обяснява, че двамата с Дейвид Бекъм са дългогодишни приятели и на драго сърце е приел покана. А сега няма търпение да "запали дансинга" в деня на събитието, без обаче да го разкрива. Присъствието му и това, че ще се погрижи за доброто настроение на гостите, ще е неговият подарък за младоженците, уточнява още той.

Съвсем скоро след това пък The Sun On Sunday ни изненада с новината, че дългоочакваното повторно събиране на петте момичета от Spice Girls най-вероятно ще бъде именно на сватбата на Бруклин и Никола. Виктория Бекъм е поканила четирите изпълнителки на голямото семейство събитие и дори им е предложила да ги облече в рокли на своя моден бранд.

Семейство Бекъм, щастливата им Коледа и танцът на Бруклин и Харпър

Харпър – любимката на мъжете Бекъм

С кого танцува очарователната дъщеря на Дейвид и Виктория

Все още е неясно дали групата ще се качи на сцената и ще зарадва звездните гости, но нищо чудно и именно това да бъде черешката на тортата на бляскавата венчавка, която ще се състои в имението на семейство Пелц във Флорида най-вероятно на 9 април.