Чакаме с нетърпение деня, в който Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще ни зарадват с новината, че вече са законни съпруг и съпруга. А междувременно не спираме да се радваме на общите им снимки и обясненията им в любов, които валят в социалните мрежи.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и снимките им без дрехи

Когато на Бруклин и Никола не им трябват дрехи

Млади и влюбени

Влюбените неведнъж са заявявали, че са открили любовта на живота си и са по-щастливи от всякога. Преди дни пък се похвалиха с последния жест, с който потвърждават чувствата си.

Освен няколкото татуировки, които си направиха, Бруклин и Никола вече имат и колиета с мъдреците си - но не истинските, а от злато. С тях се похвали бъдещата госпожа Бекъм, която нарече годеника си "най-добрия ми приятел".

За някои този жест може да изглежда странен и неразбираем, но важното е, че двамата истински се радват на уникалните си бижута, създадени по форма и размер на мъдреците си.

"Думите не ми стигат да опиша колко много те обичам. Аз съм най-щастливият човек на света. Ще те обичам завинаги", написа най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм, който очевидно е готов на всичко от любов.

Виктория Бекъм, брачната ѝ халка и как едно селфи притесни почитателите на семейството в мрежата

Къде е брачната халка на г-жа Бекъм

Има ли място за притеснение сред феновете на семейство Бекъм

А от друга негова снимка разбираме, че идеята за висулките е била на Пелц, която го е изненадала. И неговата реакция е очаквана - че това е "най-добрият подарък от най-добрия ми приятел и най-прекрасната годеница".