Вече почти половин година измина откакто Бруклин Бекъм и Никола Пелц си казаха заветното "да" пред олтара. И оттогава насам те не спират да доказват любовта помежду си с най-различни жестове. Няма как да не ни направи впечатление обаче, че тези на Бруклин привличат най-много внимание.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц, семейство и колко деца иска да има синът на Дейвид Бекъм

Колко деца иска да има Бруклин Бекъм

За какво мечтае най-големият син на Дейвид Бекъм

Синът на футболиста Дейвид Бекъм освен че е тръгнал по професионалните стъпки на баща си, също като него има и влечение към татуировките.

И за да сме по-точни, то си е направо мания, защото Бруклин има около цели 100 на брой от тях на различни места по тялото си.

И следва най-любопитната част. 70 от всички негови татуса са посветени на жена му Никола Пелц, пише USA Today.

Една от най-атрактивните татуировки, поне според нас, е тази на сватбената им клетва - и то на целия текст от нея. Докато пък друга е по-семпла и просто е изписано married (женен) на лявата му ръка.

"Казах си: "Женени сме, защо не?" Не беше нещо, за което да мисля с месеци. Ожених се преди пет месеца, защо не?", споделя Бруклин за идеята за татуса с думата "женен".

Никола Пелц Бекъм, Tatler и какво сподели съпругата на Бруклин Бекъм в интервю за списанието

Признанието, което направи Никола Пелц за Бруклин Бекъм

Говори новата госпожа Бекъм

Както самият той си признава, не влага особено много време и чудене, за да избере и да се реши каква да е следващата му татуировка. Някак си ни се струва, че и занапред ще виждаме нови такива, естествено, също посветени на красивата Никола.