Бруклин Бекъм и актрисата Никола Пелц са двойка от няколко месеца и бързо ни станаха любимци. Чрез социалните мрежи двамата обичат да споделят с всички колко са влюбени, а красавицата успя да спечели симпатиите и на семейството на любимия си.

Разбира се, не сме очаквали синът на Дейвид Бекъм да се хване с някое обикновено момиче, просто защото в кръга му няма такива. А за Пелц можем да сме сигурни, че не е с Бруклин заради парите, просто защото си ги има достатъчно.

25-годишната блондинка е дъщеря на американския инвеститор Нелсън Пелц и бившия модел Клаудия Хефнър.

Тя е едно от десетте деца на 77-годишния богаташ, чието състояние сe оценява на 1.6 милиарда долара. Той пък е един от създателите на инвестиционния фонд Trian Fund Management, на който е посветил и живота си.

Родителите на Никола си живеят царски в имение с 27 стаи в Бедфорд, Ню Йорк. Притежават и имот за 94 милиона долара в Палм Бийч, Флорида, където младите влюбени са се отдали на самоизолация в последните седмици, пише Daily Mail.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, Бруклин Бекъм и защо са разделени

Какво раздели Бруклин Бекъм от семейството му

Въпрос на личен избор

Само за сравнение - състоянието на Дейвид и Виктория Бекъм се оценява на около 400 милиона долара. Така че не Пелц си е хванала богато гадже, а Бруклин. И неслучайно родителите му се надяват, че от тази връзка наистина ще излезе нещо сериозно.