През април Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще празнуват втората годишнина от сватбата си. През това време връзката им не спира да е обект на медийно внимание като най-интересни се оказват не толкова отношенията между съпрузите, колкото тези между снаха и свекърва. Да си омъжена за сина на Виктория Бекъм със сигурност не е лесна работа.

Как Никола Пелц и Бруклин Бекъм отбелязаха четвъртата си годишнина

4 години по-късно - щастливи ли са още Никола Пелц и Бруклин Бекъм

И разбират ли се семействата им

Но, оказва се, има още един интересен детайл покрай брака на семейство Пелц-Бекъм. Преди да започне настоящата си връзка, най-големият син на Дейвид Бекъм имаше връзка с Хана Крос - модел, чието сърце бе разбито от Бруклин, който предпочете да бъде с Никола. Но сега е ред на отмъщението на бившите.

Според информация в Daily Mail, отскоро Хана Крос има връзка с не кого да е, а с един от братята на Никол Пелц - 34-годишният Брадли. Така двамата бивши отново се сродиха, но по по-различна линия. 

Снимка 427518

Източник: GettyImages

Очевидно Брадли няма нищо против факта, че половинката му до преди три години беше в обятията на Бруклин Бекъм. Той е силно привлечен от красавицата и прави всичко възможно, за да я впечатли - най-вече със скъпи подаръци и романтични срещи.

Със сигурност всичко това се харесва на Крос, но няма как да не си помислим, че е решила да има връзка точно с Брадли Пелц и защото това е страхотна възможност да отмъсти на бившия си, който й разби сърцето. Интересно само на семейни събирания как ще бъдат на едно и също място.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц - неприятната случка край нощен клуб в Париж

Когато си синът на Дейвид Бекъм, но въпреки това получиш отказ

Понякога правилата важат за всички

Междувременно въпреки че са съпруг и съпруга вече две години, Бруклин Бекъм и Никола Пелц явно все още нямат намерение да минат на следващото ниво и да станат родители. Това разкри наскоро Виктория Бекъм в свое интервю. Тя остана доста изненада от въпроса дали е готова скоро да стане баба и сподели, че подобно нещо сякаш не е на дневен ред.