Бритни Спиърс и Сам Асгари преживяват един от най-тежките моменти в живота си. Как двамата преодоляват спонтанния аборт, споделя годеникът на певицата. За първи път той разкрива повече и около специалния им годеж миналата година.

Бритни Спиърс, Сам Асгари и как преодоляват загубата на бебето си

Бритни Спиърс след загубата на бебето

И подкрепата на Сам Асгари

В последното интервю Сам си припомня дори момента на запознанството с Бритни. Оказва се, че се срещат още през 2016 г., докато снимат видеоклипа към парчето "Slumber Party".

"Привлече ме нейната скромност", разказва Сам, който е актьор и професионален личен треньор. И добавя, че още тогава е осъзнал, че певицата има "прекрасна душа".

А по-късно, когато връзката им потръгва и миналата година вече е бил решен да ѝ предложи брак, не е имал никакви колебания какъв пръстен да избере за Бритни.

"Познавайки нейния вкус, тя нямаше да иска нещо твърде голямо и блестящо."

И тъй като е искал пръстенът да е много специален, Сам измисля дизайна с помощта на бижутери.

Всъщност, той не е споделял с никого от семейството и приятелите си, че планира да й предложи брак - точно защото е искал моментът да бъде специален и личен.

"Не исках никой да знае или пък да е замесен, затова си остана между нас."

Бритни Спиърс, Сам Асгари и новината, че са загубили бебето, което очакваха

Тъжни новини от Бритни Спиърс

Какво сподели с болка певицата

Бритни и Сам отпразнуват годежа си сами. Сега, когато са загубили бебето си, двамата са отново заедно и сплотени. "Такъв е животът. Оставаме позитивни. Знаем, че се случва на много хора. Но и че когато дойде времето, ще имаме бебе", споледя Сам пред GQ.