В края на миналата седмица стана ясно, че Бритни Спиърс е решила да се омъжи за трети път, а щастливецът е Сам Асгари. Освен забавление и известни гости обаче, е имало и проблеми.

Бритни Спиърс, Сам Асгари, новината за сватбата им и първи подробности за събитието

Бритни Спиърс вече е омъжена

Какво знаем за сватбата й със Сам Асгари

Първият съпруг на изпълнителката - Джейсън Александър, се е опитал да проникне в дома ѝ, за да провали сватбата. Това, разбира се, не се е случило и Джейсън е бил задържан от полицията.

От TMZ разбираме, че впоследствие Бритни Спиърс е издействала ограничителна заповед срещу Джейсън Александър. Тя ще бъде за срок от три години и бившият ѝ съпруг няма да има право да се приближава на по-малко от 100 метра от нея.

Но това не са единствени последствия за 40-годишния Александър. Заради обвиненията във вандализъм и отказ да напусне частна собственост, той ще трябва да плати 100 000 долара. 

Ако никой не си спомня кой е въпросният бивш мъж на Бритни, не го виним, защото двамата се ожениха през 2004 г. в Лас Вегас, като бракът им продължи едва 55 часа. От People разбираме, че това далеч не е първото провинение на Александър.

Бритни Спиърс, Сам Асгари, Джейсън Александър, първи снимки от сватбата им и кой присъства на нея

Кой се опита да провали сватбата на Бритни Спиърс

Неочаквани гости

През януари той се е признал за виновен по обвинения в преследване на неизвестна жена. Като тогава съдът му наложи 11-месечна пробация.