Първото нещо, което поп звездата Бритни Спиърс направи, след като баща ѝ изненадващо се отказа от попечителството върху финансите и живота ѝ, беше да се сгоди. След 13 години невъзможност сама да взима решения за себе си и за това как да харчи натрупаните милиони от дългогодишната си кариера, тя най-сетне се чувства свободна.

Бритни Спиърс, Сам Асгари и новината за годежа им

Бритни най-сетне го направи

Това чакаха всички

Точно на свободата беше посветен и последният пост на певицата в Instagram. След това, два дни след като обяви и годежа си, профилът на Бритни Спиърс в социалната мрежа мистериозно изчезна.

И докато милионите ѝ фенове се чудят какво се е случило с нея и защо е деактивирала профила си, поп звездата влезе в Twitter, за да обясни, че просто си взема малко почивка от социалните медии, за да отпразнува годежа си. "Не се притеснявайте, хора", каза тя и обеща, че скоро ще се върне.

Бритни все още не е разкрила какво точно я е накарало да го направи. Нейни представители, помолени от HollywoodLife за коментар, не са дали отговор. Според Page Six тя е щастлива и на добро място, а тишината може да бъде мощно послание.

Бритни Спиърс, Сам Асгари и това ли е човекът, който я подкрепя най-силно

Най-голямата опора на Бритни Спиърс

Защо феновете на Бритни благодарят на Сам Асгари

Може би 39-годишната певица иска да се изолира за известно време от социалните медии и да се радва на успехите, които е постигнала в последните месеци с дългогодишния си приятел и вече годеник - Сам Асгари.