Последните месеци бяха доста трудни за Бритни Спиърс. Постъпки в клиника за лечение на психични заболявания, имаше и други здравословни проблеми, които се отразиха и на теглото й.

Но не това е най-мрачният период от живота й. Преди 11 години, през 2008 г., Спиърс отново бе в плен на ментално заболяване, което наложи да бъде поставена под медицинско наблюдение. 

Решението на съда да отреди родителски права върху децата й на бившия й съпруг Кевин Федерлайн докара певицата до тежка криза, която за малко да завърши фатално

Снимка 451213

Източник: Facebook / Sunny Beach Radio

Нервите на Спиърс не издържали и тя се заключила в банята, отказвайки да предаде на социалните най-малкия си син Джейдън. По това време певицата си обръсна главата нула номер и нападна фотограф с чадър, припомня The Sun.

Точно в този най-тъмен период от живота си, когато има най-голяма нужда от подкрепа, Бритни я намира в лицето на своя баща. Именно негова е заслугата тя да преживее трудностите.

Според близките й, днес можеше и да не е жива, ако не беше силното рамо на Джейми Спиърс. Някои си позволяват да го обвиняват, че има прекалено голямо влияние върху дъщеря си и нейните любовни връзки, но единственото, което той иска, е най-доброто за нея.

След емоционалния срив покрай развода, бащата на певицата е и този, който й помага финансово, за да си стъпи отново на краката и да рестартира кариерата си. 

Бритни Спиърс, съдебните дела на певицата и ще си върне ли попечителството над децата

Най-големият кошмар на Бритни се сбъдна

Пореден удар за певицата

Въпреки това, преди около два месеца бе тиражирана новината, че Бритни и баща й са в доста обтегнати отношения. Причината за това е избухването на Джеймс пред внуците му, което стана причина за нова съдебна битка за попечителство над децата на Спиърс и Федерлайн.