Последните месеци са доста емоционални за Бритни Спиърс. Тя се завърна на музикалната сцена, но й се наложи да се бори с депресия, както и с няколко килограма в повече.

Въпреки подкрепата на своя партньор Сам Асгари, Спиърс не успя да спечели най-важната си битка - тази за попечителството над децата си. В началото на месеца то й бе отнето от съда, след като баща й Джейми Спиърс нападна сина й Джейдън.

Сигналът е подаден от бившия съпруг на певицата Кевин Федерлайн, а властите са реагирали много бързо. Заради неприятната случка, 90% от правата над децата са поверени на таткото.

Снимка 437492

Източник: Instagram / Britney Spears

И това е един истински сбъднат кошмар за Бритни, която винаги се е притеснявала да не й отнемат децата. Затова и е решена да се бори докрай за тях.

Тя е подала жалба и след обсъждане съдът решава да свали обвиненията си в насилие по адрес на таткото на певицата. Това решение съвпада с вярването на певицата, че нейният родител никога не би застрашил връзката й с децата й, пише People.

Бритни Спиърс, новата ѝ прическа и защо певицата вече не иска да е блондинка

Какво промени в себе си Бритни Спиърс

Смело решение

Въпреки падането на обвиненията, Джейми Спиърс все още няма право да се вижда с децата. А на Бритни не й остава друго, освен да се бори докрай, за да си върне попечителството.