В интервю по-рано този месец единият син на Бритни Спиърс Джейдън Джеймс заяви, че майка му търси внимание в социалните мрежи. Изпълнителката не отложи отговора си дълго - в Instagram тя написа публикация, че е ядосана и иска да бъде чута. Която по-късно обаче я изтри.

Бритни Спиърс, Джейдън Джеймс, Шон Престън и защо не присъстваха на сватбата на майка си

Лоша майка ли е Бритни Спиърс

Семейната драма продължава

Дни преди рождения ден на момчетата, Бритни говори за решението им да не я виждат. Певицата заявява, че също не би искала да ги вижда точно сега. Но добавя "докато не се почувствам ценена".

В опитите си да бъде част от живота на синовете си Спиърс казва, че се е чувствала отчаяна и жалка. "Всичко, което знам е, че любовта ми към децата ми е повече от всичко и съжалявам, ако някога съм ви наранила по някакъв начин", споделя поп изпълнителката.

Снимка 587517

Източник: GettyImages

По-късно тя директно се обръща към тях: "Джейдън и Престън, обожавам ви".

Бритни Спиърс изрази и надеждите си, че синовете ѝ тренират с боксовата круша, която им е подарила, като ги похвали като "невероятни във фитнеса" и "умеещи всичко, което правите".

"Благословена съм дори само, че мога да ви нарека мои. Просто искам да го знаете", завършва тя.

В интервюто си за The Daily Mail на 1 септември Джейдън Джеймс заяви, че той и брат му Шон Престън се чувстват объркани относно това как певицата използва социалните мрежи. Престън е "помолил майка ми да не публикува снимките му и тя все пак го направи."

И добавя, че "социалните мрежи ѝ помагат... Така че ако това е нещото, което иска да прави, да го прави. Няма да я мразя за това. В същото време трябва да осъзнае какво е това, което я спира да обича семейството си".

По думите му майка му публикува в Instagram, за да привлече внимание. "Това продължава от години и има голяма вероятност никога да не спре, но аз все пак се надявам, че ще се случи".

Бритни Спиърс, документалните филми за нея и защо се чувства унизена от тях

Защо Бритни се чувства унизена от филмите за себе си

Изпълнителката не е доволна от...

Днес, 14 септември, е важен ден за Бритни Спиърс. Именно на тази дата се раждат двамата ѝ сина - Джейдън става на 17, а Шон на 18 години. Певицата не пропусна да отбележи празника, като качи снимка в Instagram на нея с двете момчета. "Честит рожден ден, Престън и Джейдън! Обичам ви толкова много!", пише тя, отбелязвайки, че кадърът е от миналата година.