Да, годината е 2021, но Бритни Спиърс очевидно не е забравила бившия си любим Джъстин Тимбърлейк, с когото се разделиха още през 2002 г.

39-годишната певица сподели видеоклип в Instagram, от който стана ясно, че все още мисли за него с най-добри чувства. На клипчето тя танцува на песента "Holy Grail" на Jay-Z и Джъстин Тимбърлейк.

Бритни Спиърс е облечена с карирани къси панталонки и черна къса блуза. Танцува обаче боса. А в едноминутния клип дори тагна бившото си гадже.

Спиърс и Тимбърлейк бяха заедно в продължение на три години и се разделиха през 2002 г., но очевидно и двамата за запазили само най-доброто от връзката си. Всъщност, това не е първият път, когато певицата танцува на песен на Джъстин.

Миналия април Спиърс публикува забавно видео на фона на песента му "Filthy" и веднага привлече неговото внимание.

"Това е моята версия на Snapchat или TikTok, или каквото и да е страхотно нещо, което трябва да правите в наши дни", написа тя. "Както виждате, аз всъщност не танцувам... Просто ми е много скучно", продължи Спиърс, като имаше предвид скуката по време на карантината.

А след това и допълни – „PS Знам, че това беше една от най-големите раздели в света преди 20 години... но хей, човекът е гений!", похвали тя бившия си.

Въпреки че раздялата им разочарова много фенове, двамата са по-щастливи в новите си връзки.

Тимбърлейк се ожени за актрисата Джесика Бийл през 2012 г. Двойката има двама синове - Сайлъс, който е на пет, и Финиъс, който се роди миналата година.

Спиърс има връзка със Сам Асгари от 2016 г. Тя също има двама синове от бившия си съпруг Кевин Федерлайн: Шон Престън – на 15, и Джейдън Джеймс– на 14.