Тази година се очертава доста натоварена за Брад Пит. От една страна защото ще прекара доста време в снимки за филма за Формула 1, в който преди няколко месеца стана ясно, че ще участва. От друга страна актьорът явно изобщо не си спестява допълнителни ангажименти, защото вече се е захванал с работата и по друг проект.

Как Брад Пит е впечатлил пилотите от F1 според Джери Брукхаймър

Как Брад Пит скри шапката на пилотите от F1

Актьорът е впечатляващ във всяко едно отношение

Става въпрос за The Movie Critic - десетият филм на режисьора Куентин Тарантино, който най-вероятно ще бъде и последен в кариерата му. Двамата с Брад Пит обаче са стари познайници и досега са работили заедно по "Гадни копилета" и "Имало едно време в Холивуд", като за втория филм актьорът дори печели Оскар за поддържаща роля.

Ако Тарантино и Пит действително са се събрали отново за The Movie Critic, както пише Deadline, това ще бъде третото им общо сътрудничество. Според изданието е много вероятно именно на Брад Пит да е поверена и главната роля.

Снимка 651831

Източник: GettyImages

Засега не се знае много за десетия филм на режисьора, тъй като самият той не иска да издава подробности. От малкото, което е ясно обаче, можем да очакваме история за филмов критик, който е пишел рецензии в порнографско списание и с когото самият Тарантино е общувал преди години.

Както самият режисьор издава за Deadline наскоро, действието на филма се развива в Калифорния, а годината е 1977. Единственото друго, което споменава той е, че главният герой е вдъхновен от реален човек, който никога не е бил известен, а просто е пишел рецензии за филми в порно издание.

Когато Брад Пит и Инес де Рамон се натъкнат на роднините на Анджелина Джоли

Когато Брад Пит и гаджето му се натъкнат на роднините на Анджелина Джоли

Какво се случи по време на срещата на актьора с Джон Войт и Джеймс Хейвън

Тъй като работата по The Movie Critic към момента не е в много напреднал етап, не е ясно кога ще е премиерата. Предположенията обаче са филмът да се завърти по кината през 2025 г.