За Емили Ратайковски раздялата с вече бившия ѝ съпруг не е била лека. Моделът явно обаче има доста приятни занимания, с които да се разсейва. Като например да се среща с Брад Пит.

Брад Пит, Емили Ратайковски и предположенията, че двамата са двойка

Заедно ли са Брад Пит и Емили Ратайковски

Това ли е новата приятелка на актьора

Оказва се, че разводът със Себастиан Беър-МакКлард е бил "неочакван и опустошителен", поне така издават източници на People. Те обаче ни уверяват, че сега Емрата се чувства по-облекчена и се радва, че вече е преминала през този период. И е очевидно, че за да се чувства по-добре, няма как да не са ѝ помогнали срещите с Брад Пит.

"Тя се справя добре. Мисли, че Брад е невероятен. Бяха на няколко срещи и тя е доста впечатлена. Много е сладка, когато говори за Брад. Мисли, че е джентълмен. Наистина беше идеалният момент за нея", разкриват още източниците.

Снимка 589837

Източник: GettyImages

Брад Пит, от своя страна, очевидно също си прекарва добре при излизанията с Емили Ратайковски. А и е разбираемо самият той също да търси разнообразие и приятни занимания предвид продължаващите съдебни спорове с бившата му Анджелина Джоли.

Явно животът поднася нови любовни емоции и вълнуващи преживявания и на Брад Пит, и на Емили Ратайковски. За запознанството им засега знаем, че се е случило благодарение на техен общ приятел, позната личност в света на изкуството. Именно той е свързващото звено между новата двойка на хоризонта, както потвърждават източниците на People.

По техните думи, Емили е прекрасна, интересува се много от изкуство, с Брад винаги имат много какво да си говорят и си прекарват страхотно, когато излизат. А когато не се виждат, продължават да поддържат връзка от разстояние.

Емили Ратайковски, Blonde и защо моделът е против филма за Мерилин Монро

Защо Емили Ратайковски е срещу филма за Мерилин Монро

Blonde има още един критик

От всичко това личи, че двамата продължават добре да се опознават, а докъде ще се развият отношенията им, предстои да разберем.