В началото на месеца Емили Ратайковски подаде молба за развод от съпруга си Себастиан Беър-Маклард. Бракът им продължи четири години, но през последните месеци явно изобщо не е вървял добре. Източници разкриват, че връзката им се е разпаднала още през лятото.

Брад Пит, Le Domaine Skincare, новата марка козметика и как актьорът се грижи за кожата си

Брад Пит има на какво да научи мъжете

Новото проприще на актьора

Крайното решение е било на Емили, която сега се справя добре и сама, и е силно съсредоточена върху грижите за малкия си син. "Обича да бъде майка", споделят още източниците на People.

Що се отнася до Брад Пит, за него наскоро разбрахме, че (въпреки продължаващите съдебни спорове с бившата му съпруга Анджелина Джоли) "живее най-добрия си живот" - отново по думите на източници на същата медия. Те издадоха още, че актьорът прекарва време с децата си и вечеря заедно с тях, когато са в Лос Анджелис.

Очевидно е, че Пит все още поддържа добри отношения с тях, а и уважава личното им пространство и време, което все пак е нужно на всяко едно пораснало дете за приятели, забавления и личен живот.

Снимка 588919

Източник: GettyImages

Въпреки професионалните и родителските ангажименти обаче, Брад Пит и Емили Ратайковски явно са намерили начин да напаснат графиците си и да намерят кога да се срещат.

"Двамата определено се забавляват", пише People. "Прекарват много време заедно, но приятелите им не са сигурни дали е сериозно. Не изглежда да се срещат официално."

Емили Ратайковски, сексуализирането на жените и темата за секса и връзките

Какво мисли за секса и връзките Емили Ратайковски

Размисли и страсти след раздялата със съпруга ѝ

Нито Брад, нито Емили са потвърждавали или отричали слуховете за връзката им, но ние сякаш повече се надяваме на това да са верни. Двамата със сигурност биха били една от най-секси двойките изобщо.