Дъщерята на Бионсе и Джей Зи - Блу Айви, попадна в списъка с номинираните за най-добро видео покрай появата й в клипа към парчето "Brown Skin Girl" на талантливата й майка.

В момента дъщеря, майка и баща (който също влиза в кадър) се борят за престижната статуетка заедно с Фючър и Дрейк (видеото към "Life is Good"), Андерсън Паак ("Lockdown"), Хари Стайлс ("Adore You") и Уудкид ("Goliath").

Малката Айви е едва на осем и е само с една година по-голяма от най-младата носителка на Грами, Лиа Пийсъл. Едноименната й група The Peasall Sisters спечели златен грамофон в категорията Албум на годината през далечната 2001 г.

Но и Блу Айви има с какво да се похвали. Същото това участие в сингъла "Brown Skin Girl" я превърна в най-младия притежател на награда BET.

Нищо чудно да се появи и в списъка с номинирани за Оскар, този път заради ролята й във филма Black Is King, режисиран от (познайте от кого) Бионсе, пише MSN.

Бионсе, Блу Айви и финален трейлър на Black is King

Първата роля на дъщерята на Бионсе

Дебют на дъщеря й

Церемонията по връчването на Грами ще се състои на 31 януари догодина и всеки може да подкрепи своя фаворит, като гласува онлайн на официалния сайт на звездната класация.