Годежът си е голямо събитие за всяка влюбена двойка, като по-романтичните мъже се опитват да изпипат момента, в който да предложат брак на любимата си.

Нещо подобно се е опитал да направи и Блейк Шелтън, но типично по мъжки е поел доста голям риск. В предаването Bobby Bones Show кънтри певецът реши и да разкрие какво точно е направил.

Шелтън казва, че е купил пръстена около две седмици преди да предложи на Гуен Стефани да се омъжи за него. И понеже това не е никак малко време не е искал да рискува половинката му да намери пръстен.

Ето защо го сложил във врата на колата си. Да, доста странно решение, което самият изпълнител намира за рисковано. Блейк Шелтън казва, че по принцип доста често му се случва да губи неща, които е сложил именно там.

Гуен Стефани, Блейк Шелтън, годежът и снимката, с която го обявиха

Каза ли "да" Гуен Стефани

Най-добрите новини

За негова радост пръстенът си е останал на мястото. Шелтън казва, че не е имал точен план как да предложи на Гуен Стефани, но е знаел, че иска да бъде в Оклахома, когато са заедно с децата, сестра му и най-близките им. Искал е всички те да присъстват, пише Fox News.