Новината, че Блейк Лайвли очаква четвъртото си дете от Райън Рейнолдс, се разпространи със скоростта на светлината. Страхотната изненада съобщи самата тя по време на десетото издание на Power Women's Summit, организирано от Forbes в Ню Йорк.

Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и новината, че актрисата е бременна за четвърти път

Блейк Лайвли е бременна (отново)

Семейството ще става още по-голямо

Но освен милионите ѝ фенове, разкритието развълнува и папараците, които само това чакат. А Блейк Лайвли отдавна е изказала позицията си за тези от тях, които снимат деца. В средата на юли тя написа публикация в Instagram, чрез която призовава хората да спрат да плащат на папараци, които се крият и дебнат деца. "Има много снимки, които бихте могли да публикувате и без децата. Моля да ги изтриете."

И като че ли точно, за да се предпази, Блейк Лайвли сподели няколко снимки с издутото си коремче. С което явно се надява, че ще намали интереса на всичките 11 човека, които по думите ѝ я причакват пред дома ѝ.

"Плашите мен и децата ми", написа тя към публикацията и призова да я оставят на мира.

Но Блек Лайвли изрази и благодарността си към всички, които спират да следват акаунти, споделящи снимки на деца: "И благодаря на медиите, които са въвели своя "Политика без деца".

В останалите снимки от поста актрисата е с любимите си хора. Виждаме я със съпруга ѝ Райън Рейнолдс, нейната близка приятелка и сътрудничка Тейлър Суифт, както и сестра ѝ Робин Лайвли, отбелязва Yahoo.

Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и как са се запознали

Как са се запознали Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

История като от някоя приказка

В средата на юли актрисата се обърна публично към The Daily Mail Australia с искането изданието да разкаже цялата история зад заснемането на децата ѝ.

"Цял ден те бяха преследвани от мъж, който изскачаше изведнъж. И след това се скриваше [...] Когато се опитах да се приближа спокойно до фотографа, който бяхте наели, за да направи тези снимки, за да говоря с него, той избяга. Проверявате ли квалификацията на този, на когото плащате да дебне деца? Къде ви е моралът тук? Или просто не ви пука за безопасността на децата?"

През 2016 г. Блейк Лайвли казва пред Marie Claire, че не е справедливо да се снимат деца, които не са наясно с причините за вниманието към тях.

"Исках изобщо да не се налага да се справям с това, но бяхме наясно с начина на живот, в който навлизаме, и макар да е трудно... различно е, когато става въпрос за нашето дете", коментира тя по повод появата на първото си дете Джеймс. "Тя не е имала възможност да вземе решение какво иска", пояснява актрисата, която е майка на още две момичета - Инес (5 г.) и Бети (2 г.).