Със своите 100 милиона продадени албума Бионсе се нарежда сред най-слушаните изпълнителки в цял свят. Но това очевидно не й е достатъчно и очевидно скоро ще се превърне в истински хит и в модния бранш.

Бионсе на 39

Бионсе на 39

24 факта за певицата

Предположенията ни въобще не са случайни, след като само с едно видео от новата колекция на бранда си Ivy Park, 39-годишната звезда успя да предизвика бурно вълнение сред почитателите си.

И неслучайно сред положителните отзиви се появи и коментарът, че пиарът й е "невероятен".

След краткия визуален намек, с който само подразни любопитството на последователите си, Бионсе направо ги довърши с две фотосесии, с които показа някои от новите попълнения в колекцията си за отдих Icy Park.

Част от рекламната кампания и участник в една от въпросните фотосесии е рапърът Gucci Mane, който, между другото, е авторът на хита "Icy". Още една червена точка за Бионсе.

Но всъщност втората снимка е тази, която обира повечето овации, поне според Instagram. За разлика от мразовитата визия на Gucci, съпругата на Джъстин Бийбър - Хейли, позира в стоплящо окото розово екипче в тон с огромен Ford Bronco, излегнала се небрежно върху капака му.

Що се отнася до това какво можем да очакваме от новите спортни модели Icy Park, и Hello!, и ние предполагаме, че ще предложи още кожени палта, ски екипи, тонове суитчъри и пр.

Бионсе още не е обявила кога излиза колекцията й, загатва само, че "идва скоро".