Съвсем неусетно изминаха около две години откакто съвсем изненадващо разбрахме, че Бил Гейтс се развежда с дългогодишната си съпруга Мелинда.

Бил Гейтс, Rumin8 и проектът, свързан с намаляване емисиите на метан, отделян от кравите

Какво е общото между Бил Гейтс и кравите

Любопитната инициатива на милиардера

За цялото това време те успяха да финализират развода си и, поне по всичко личи, да продължат напред. От източници на People разбираме, че милиардерът дори вече има нова жена до себе си.

Оказва се, че 67-годишният основател на Microsoft излиза с 60-годишната Паула Хърд. За нея знаем, че бе омъжена за изпълнителния директор на Oracle Марк Хърд до смъртта му през 2019 г. Слуховете за връзката им тръгнаха още в началото на годината, когато Гейтс и Хърд бяха заснети да наблюдават заедно финала на Australian Open.

Сега източници на People твърдят, че двамата наистина са двойка, но Паула Хърд все още не се е запознала с децата на милиардера. Преди смъртта на съпруга ѝ, двамата са били женени в продължение на 30 години и имат две деца. Бил Гейтс пък има три деца от 27-годишния си брак с Мелинда Френч Гейтс - Дженифър (26 г.), Рори (23 г.) и Фийби (20 г.). Към момента представители на Гейтс и Хърд не са потвърдили официално връзката им.