В началото на месеца Бил и Мелинда Гейтс ни изненадаха с новината, че се развеждат. Сега остават само съдебните формалности, за да станат официално свободни хора. Но, оказва се, с бракът им е бил свършено доста преди всички ние да го разберем.

Бил Гейтс, Мелинда Гейтс, Ан Уинблад и срещите на милиардера с друга жена, докато е женен

Бившата, с която Бил Гейтс се среща, докато е женен

Странен любовен триъгълник

Според нова информация около развода за милиарди, отношенията между Бил и Мелинда отдавна са предвещавали развод.

Дори съпругата на милиардера още през 2019 г. се е свързала с най-добрите бракоразводни адвокати, заети и с раздялата на Джеф и Макензи Безос.

Но съпрузите са взели решението да не обявяват раздялата си, докато малката им дъщеря Фийби не навърши 18 години (през септември 2020 г.) и докато не завърши колеж.

Снимка 530306

Източник: GettyImages

Идеята им е била, че те заедно са започнали това приключение и заедно ще сложат неговия край. А когато и трите им деца вече поемат всяко по своя път, и те ще поставят началото на края на брака си, за да продължат всеки поотделно, предава Business Insider.

Бил Гейтс, Мелинда Гейтс и акциите, които милиардерът й прехвърли

Мелинда Гейтс вече е милиардер

Колко получи от Бил

Въпреки новите и нови подробности за брака и развода на семейство Гейтс, които достигат до публичното пространство, все още нямаме яснота какво точно е довело до решението им. Засега и двете страни отказват коментар.