Бианка Ченсори влезе в светлината на прожекторите след началото на романтичната си връзка с Кание Уест, но освен че е известна като ръководител на архитектурния дизайн в Yeezy и прави заглавия с провокативните си модни изяви, Бианка изглежда все още намира "подкрепа" в бившето си гадже Ник Форджиан.

Бианка Ченсори отново в центъра на вниманието

Защо всички отново говорят за Бианка Ченсори

С какво пак провокира интерес съпругата на Кание Уест

Австралийският бизнесмен говори за предишната им връзка. След първата им среща, когато са само на 14 години през 2007 г., те в крайна сметка стават приятели. Започват да се срещат през 2014 г., когато и двамата са на 21. Пътуват до Ню Йорк през 2015 г. където Бианка споделя мечтите си, че в крайна сметка иска един ден да живее там, пише Hola.

Бившата двойка е заедно шест години, преди да се разделят. Двамата документират някои забавни моменти в социалните мрежи, когато пътуват до Съединените щати, като по това време Бианка има дълга кестенява коса. Разделят в началото на 2020 г., но Ник казва, че таят само добри чувства един към друг и че все още се подкрепят.

В интервю за Fitzy & Wippa на Nova FM Ник разкрива, че Бианка не е била особен фен на Кание Уест, но все пак ѝ е допадала музиката му. "Мелбърн винаги е бил тесен за Бианка и двамата знаехме това. Веднъж пътувахме до Америка и тя ми каза, че ще живее там един ден", разказва бившият ѝ по време на интервюто.

Бианка Ченсори знае как да бъде модел за провокации

Прозрачна рокля и без бельо - съпругата на Кание Уест продължава с провокациите

Снимани от папараци заедно с Кание Уест

"Момичето е изключително талантливо и предприе важна стъпка да преследва мечтата си да бъде известен архитект, което в крайна сметка постигна. Разбира се, че ги подкрепям. Ако Бианка е щастлива с Кание, аз се радвам за нея", казва той, пожелавайки й най-доброто. "Тя винаги е подкрепяла моите връзки. Пожелавам им всичко най-добро и се надявам това да е съвременна любовна история с щастлив край."