Модна къща Mugler винаги е била символ на ексцентричност и новаторство. Неслучайно основателят ѝ Тиери Мюглер е смятан за новатор в света на висшата мода с въвеждането на новите материи като винила, както и с теми от космоса и роботиката.

Дори след смъртта на Тиери Мюглер, компанията продължава да залага на своите провокативни дизайни. 

Що се отнася до новата колекция за пролет/лято 2022, творческият директор на Mugler, Кейси Кадуоладър не оставя много на въображението. 

Бела Хадид, Сиара, Megan Thee Stallion и Лурдес Леон са само някои от горещите момичета, които ни показват новите дръзки и секси модели на модния бранд, като същевременно ни напомнят за холивудските икони от миналото.

Виждаме дъщерята на Мадона - Лурдес Мария Чиконе Леон, в бежово трико в стил бондаж, което изглежда като нещо, което майка ѝ би носила през 90-те години на миналия век.

Амбър Валета пък си разменя страстни целувки с Шалом Харлоу на капака на кола.

И ако те не са успели да нагорещят страстите достатъчно, то Бела Хадид със сигурност ни развълнува с ексцентричната си и невероятно секси визия. 

Няма да споменаваме за банския костюм на Сиара с марка Mugler, с който певицата позира с удоволствие за Sports Illustrated Swimsuit.

А черешката на тортата се оказва Megan Thee Stallion, която още с представянето си на музикалните награди на Billboard успя да накара всички да обърнат внимание на невероятно провокативния ѝ тоалет, който отново е дело на Mugler. 

А за всички, които имат нужда от опресняване на паметта, певицата отново демонстрира нагледно.