През последните седмица топмоделът Бела Хадид активно използва профила си в Instagram, за да агитира своите над 35 милиона последователи да гласуват в изборите за президент на САЩ.

Бела Хадид, коронавирусът, Covid-19, маските и полицията в Ню Йорк

Бела Хадид - не само секси, но и отговорна

Коя институция порица моделът

Така когато кандидатът на демократите Джо Байдън беше обявен за победител, тя стана една от многото ликуващи известни личности.

„Днес енергията се промени малко“, написа тя в Instagram и публикува видео и поредица от снимки, от които ясно виждаме огромната ѝ радост. И не само нея.

View this post on Instagram

on

Моделът не пропусна да покаже убийствено стегнатия си корем благодарение на късия бял топ, с който е облечена.

24-годишната манекенка позира с разкопчана бяла риза и небрежна визия, завършена с кафяви слънчеви очила, висящи златни обеци и много пръстени.

View this post on Instagram

on

Преди това Хадид публикува снимка, на която тя и майка Йоланда, на 56 г., облечени в синьо отиват до избирателните секции в деня на изборите. "Взех майка ми да гласува за първи път днес. Тя стана американски гражданин съвсем скоро и тази година искаше да излезе и да гласува. Толкова се гордея с нея", написа Бела за този емоционален момент.

View this post on Instagram

on

Бела Хадид неведнъж е изразявала мнението си колко е важно да се гласува и защо промяната зависи от всички. Така тя стана една от много млади и известни личности в САЩ, които активно изказваха своето мнение, а след това отпразнуваха победата.

Криси Тейгън, Джон Леджънд, Дженифър Лорънс и как отпразнуваха победата на Джо Байдън

Криси Тейгън лудее по улиците на Ел Ей

Шумен и шантав начин да отбележиш победата на Джо Байдън