През юни 2023 г. беше премиерата на постановката "Отблизо", базирана на едноименния филм от 2004 г. с участието на Джулия Робъртс, Джъд Лоу, Натали Портман и Клайв Оуен, създаден по едноименната пиеса на Патрик Марбър. 

В четирите главни роли на представлението у нас влизат актьорите Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев и Любомира Башева.

Историята в постановката проследява дванадесет любовни епизода от живота на две жени и двама мъже, които ги свързват страстта и привличането. Отдалеч копнежът им по любовта и щастието изглежда красив, трепетен и романтичен, но отблизо може да се окаже жестоко занимание.

“Отблизо” с Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев и Любомира Башева с премиера в “Theatro отсам канала“

Когато Александър Сано и Луиза Григорова попаднат в любовен четириъгълник

“Отблизо” любовта може да се окаже жестоко занимание

"Отблизо" поставя доста лични въпроси, включително за това дали е възможно да съществуват любовен четириъгълник, безрезервна любов и мъжка солидарност.

След премиерата ѝ в "Theatro отсам канала", постановката премина през няколко града и по всичко личи, че някои от актьорите в любовния четириъгълник в нея са пренесли любовта си извън театралната сцена. Говорим за Башар Рахал и Любомира Башева. 

Подозрения за връзката им се породиха след техен общ кадър, заснет в Лисабон, на който двамата са прегърнати, като към него Башар е поставил единствено емотикон сърце.

"Без крила" на Ники Илиев с Наум Шопов вече си има тийзър трейлър

Ето как изглежда Наум Шопов като параолимпиеца Михаил Христов

Първи поглед към филма

Самата Любомира, която стана популярна най-вече с ролята си в сериала "Откраднат живот", също сподели серия от кадри в красивия португалски град, но без такива, на които позира с Рахал. Както отбелязаха много от последователите на Башар Рахал в социлните мрежи, двамата са страхотна двойка. 

Преди връзката си с 27-годишната Башева, 49-годишният Башар имаше дългогодишна връзка с модела и актриса Райна Караянева. Любомира на свой ред също беше обвързана, като имаше връзка с колегата си Стелиан Радев.