Мила Кунис и Аштън Кътчър не са от звездните двойки, които непрекъснато търсят внимание, но понякога, волно или не, карат всички да говорят за тях.

Мила Кунис, Аштън Кътчър, Architectural Digest и домът на звездната двойка в Бевърли Хилс

На гости на Мила Кунис и Аштън Кътчър

Малко като плевня, но не съвсем

Този път не става въпрос за новия им дом или за това как отглеждат децата си, а за личната им хигиена. Да, малко необичайна тема, но самите те направиха изненадващо признание по време на участието си в подкаста на Дакс Шепърд Armchair Expert.

Оказа се, че актьорското семейство са почитатели на твърдението, че ежедневното къпане със сапун е вредно за кожата, защото отмива естествените й масла. Затова Мила и Аштън мият всеки ден само "най-важното".

Снимка 540981

Източник: GettyImages

Той измива подмишниците и интимните си части, като има навика да полива лицето си с вода след тренировка, за да отмие солите. А тя задължително измива лицето си два пъти на ден.

Признанието им предизвика изненада в ководещата Моника Падман, която веднага ги запита откъде произлиза този техен навик. А Кунис обясни, че когато е била малка, не са имали топла вода и не се е къпела много редовно

Тази традиция явно е прехвърлила и на двете си деца. Тя не крие, че никога не е била от тези майки, които внимателно и старателно къпят новородените си.

Мила Кунис, Аштън Кътчър, Bridgerton и защо актьорът си е помислил, че половинката му гледа порно

Когато Аштън Кътчър си помисли, че Мила Кунис гледа порно

Който е гледал Bridgerton знае за какво става въпрос

Кътчър пък я допълва и разкрива тяхната "схема" за лична хигиена на хлапетата - "ако виждаш мръсотия по тях, къпеш ги... иначе няма смисъл", цитират го от CNN.