На 18 януари Ашли Греъм стана майка за пръв път. След голите снимки с бременно коремче, с които не спря да провокира, дойде ред и на официалното представяне на сина й.

Това стана в Instagram, където моделът сподели първите две снимки на бебето, на които виждаме само малката му ръчичка. Паралелно с това в YouTube канала си Pretty Big Deal тя качи ново видео с най-специалните гости - съпруга й Джъстин и новородения им наследник.

От разговора между съпрузите разбираме, че Греъм е родила у дома. Напълно естествено раждане - без упойки и в надуваем басейн в хола.

Всичко е продължило шест часа, а мъжът на Ашли не само е подкрепил нейното решение, но е бил и неотлъчно до нея през цялото време.

Моделът и за миг не съжалява за това, че е дарила живот точно по този начин. Така е успяла да си похапва каквото си поиска, да не пропусне тренировката си по йога, въпреки зачестилите контракции, а веднага след раждането да легне със сина си в своето легло, а не в това в болничната стая. 

И като ги слушаме с Джъстин, домашното раждане е било по-скоро едно голямо забавление, защото и двамата не са спрели да се шегуват един с друг. А днес спомените за този момент карат Ашли трудно да сдържа сълзите си от вълнение.

И след като е преминала успешно през това, е сигурна, че няма нещо в живота, което да й бъде прекалено трудно и да не може да го направи.

Ашли Греъм, Джъстин Ервин и раждането на първото им дете

Голямата новина на Ашли Греъм

С какво се похвали plus-size моделът в социалните медии

В по-специалния епизод на влога си Греъм показа за пръв път и новородения Исак, когото без никакво притеснение веднага накърми пред камерите.