Както наскоро разбрахме, Арми Хамър и Дженифър Лопес ще си партнират във филма Shotgun Wedding. В него те трябваше да бъдат двойка, която по време на медения си месец се оказва на неподходящото място в неподходящото време, и се превръщат в заложници.

Звучи интересно, а пък Хамър и Лопес ни се виждат идеални за ролите. Лошото е, че никога няма да разберем дали сме били прави в предположението си, защото... актьорът се отказа от участие във филма. Към момента не е ясно и кой ще го замени, но вероятно скоро ще разберем и това.

Естествено, по-интересното в случая е причината за отказа на Арми Хамър. А тя се крие в едни видели бял свят писма, за които се твърди, че са писани от самия него.

Арми Хамър и Елизабет Чеймбърс

Източник: GettyImages

Арми Хамър и Елизабет Чеймбърс

Във въпросните писма актьорът (ако той ги е писал, разбира се) отприщва сексуалните си фантазии, като твърди дори, че е канибал. Важно е да отбележим, че в официално изявление Арми Хамър не пожелава да обърне внимание на твърденията, че писмата са писани от него.

Заради многото атаки в социалните мрежи той обаче е решил, че сега не е подходящият момент да остави децата си и да замине за няколко месеца да снима филм (същия, да, с Джей Ло), пише Fox News.

През миналата година пък Хамър и съпругата му Елизабет Чеймбърс обявиха, че се разделят след над 10 години брак.