Последната година е направо кошмарна за Арми Хамър, защото кариерата му буквално отиде на кино след всички обвинения срещу него.

Арми Хамър, Елизабет Чембърс, обвиненията срещу актьора и решението му да постъпи в клиника

Има ли надежда за Арми Хамър

Какво предприе актьорът след обвиненията срещу него

За известно време той дори постъпи в клиника за лечение, като от края на миналата година не сме чували нищо ново около актьора. Е, това се промени тези дни, когато излезе информация, че Хамър работи като портиер в хотел на Каймановите острови.

Интересен завой в кариерата, бихме казали. И всичко заради един флаер. Оказва се обаче, че това не е вярно. Пред Variety служител на въпросния хотел казва, че Арми Хамър не работи там, а флаерът е бил просто шега.

Снимка 516232

Източник: GettyImages

Но доста хора са се хванали, защото актьорът е известен с това, че регулярно посещава островите, а и е прекарал по-голямата част от пандемията именно там. Хамър е отсядал в хотела и дори се е сприятелявал с персонала, но никога не е работел там.

От други снимки обаче става ясно, че Амрми Хамър все пак може би е сменил професията си. Той е бил заснет отново на Каймановите острови като консултант на споделени имоти. Иначе казано, работата му е да убеждава различни хора да стават съсобственици на един и същи имот, като всеки един от тях има равно право на ползване.

House of Hammer, Арми Хамър, фамилия Хамър и скандалите, свързани с нея - в сериал на Discovery+

Династия Хамър и всички скандали, които я съпътстват

Какво да очакваме от документалния House of Hammer

Е, тази информация засега не е официално потвърдена, а и адвокатът му казва, че няма такава информация.