Ариана Гранде има 224 милиона последователи в социалните мрежи. Има и десетки музикални награди. Почти приключилата 2018 г. за нея не бе най-силната й в музикален план, но пък името й все се спрягаше.

След атентата на неин концерт в Манчестър през май миналата година певицата си даде кратка почивка, за да се възстанови психически. След това се завърна на музикалната сцена с няколко хита, но акцентът на вниманието бе изместен върху личния й живот.

Връзката с Пийт Дейвидсън, скоростния развод и още по-скоростната раздяла, смъртта на бившия й Мак Милър...

Снимка 321250

Източник: iStock

Явно във всички тези драми Ариана е намерила вдъхновение и мотивация и сега очакваме с нетърпение новия й албум "Thank u, next", за който загатна преди дни. А излизането му на пазара вероятно ще съвпадне с още едно важно събитие за певицата.

Тази седмица от Billboard обявиха, че именно Гранде е техният избор за Жена на годината в музикалния свят. Наградата ще й бъде връчена на 6 декември. Така 25-годишната американка ще се нареди до Мадона, лейди Гага, Тейлър Суифт и Селена Гомес, които са предишните носителки на това признание.

Явно наистина всяко зло е за добро, и след всички трудности в последните месеци животът на Ариана тръгва в нова, положителна посока. Ако не в личен, то поне в професионален план. А тази наградата е още един стимул.