С последните си хитове Ариана Гранде разби всевъзможни рекорди и с месеци не слиза от върховете на класациите. Но най-актуалната й песен "Monopoly", която е в колаборация с Виктория Монет, повдигна доста по-интересни въпроси от този колко седмици подред изпълнителката ще е номер едно.

В хитовете на Гранде от последните месеци не липсва личният момент. Тя премина през тежък период в живота си около смъртта на бившия си приятел Мак Милър и раздялата с годеника си Пийт Дейвидсън. Явно е почувствала и нуждата да си каже някои неща по начина, който най-добре й се отдава - с пеене.

А в новото си парче Ариана припява "Харесвам и мъже, и жени", което веднага породи съмнения у феновете й дали пък няма още какво да ни каже. Текстът на "Monopoly" е широко коментиран в социалните мрежи, като на преден план излизат подозренията, че изпълнителката признава своята бисексуалност.

Гранде и Монет са дългогодишни приятелки, които се занимават с музика, но чак сега решават да направят съвместно парче. Няколко месеца пред излизането му Виктория сподели в Twitter, че е необвързана, все още се възстановява от тежката разделя, която е преживяла през лятото, и... харесва жени.

Снимка 416102

Източник: GettyImages

Това още повече подсили съмненията, че вероятно и Ариана си пада и по двата пола, и сега е дошло времето да сподели с всички тази своя малка тайна. Феновете коментираха, че изпълнителката не е направила пълно самопризнание за сексуалността си, но все пак каза, каквото имаше да каже - че харесва и мъже, и жени, предава Newsweek.

Ариана Гранде, милионите й и за какво певицата ги харчи

Как Ариана Гранде харчи милионите си

Малките изкушения на певицата

Същият бе отговорът и на Виктория, запитана от последователите си дали Гранде е би, или не - "тя каза, каквото каза". Самата Ариана реши да се включи в дискусията и да поясни ситуацията. По думите й, тя не е усещала нуждата да дефинира своята сексуалност, както не я усеща и сега, което, според нея, е напълно нормално.

Дали всичко е просто ПР трик, или Ариана наистина харесва и жени, времето ще покаже. Факт е, че изпълнителката неведнъж е подкрепяла публично правата на хората с различна сексуална ориентация и нищо чудно да го е правила, защото и тя самата е една от тях.