Новината за раздялата на Ариана Гранде и Далтън Гомес дойде изненадващо само преди два дни, макар че изпълнителката бе забелязана на Уимбълдън през изминалия уикенд без сватбената си халка.

Ариана Гранде и Далтън Гомес се развеждат след две години брак

Защо се развеждат Ариана Гранде и Далтън Гомес

В Холивуд явно е сезона на разделите

Едва две години продължи бракът ѝ, който според източници изобщо не е вървял добре през последните месеци. Въпреки раздялата Ариана Гранде и Далтън Гомес остават в приятелски отношения.

Певицата и актриса обаче вече се среща с друг мъж. И това е Итън Слейтър, с когото са колеги и в момента работят по филма Wicked. За актьора са знае, че също се е разделил със съпругата си Лили Джей, с която са били женени четири години и имат син на годинка.

Досега нито Ариана Гранде, нито Итън Слейтър са коментирали взаимоотношенията си. Прави впечатление обаче, че Instagram профилът на актьора от известно време вече не е публичен.

Снимка 627061

Източник: GettyImages

От Е! News разбираме, че през ноември миналата година той е качил общи снимки със съпругата си, с които е отбелязал четвъртата годишнина от сватбата им. "4 години женен, 10 години заедно", гласи текстът към поста.

По-скоро, през този май, в друга своя публикация в Instagram, Итън Слейтър честити първия ден на майката на "най-любящата, грижовна и прекрасна майка/човек в света". На снимките присъства и бебето.

Лили Джей и Итън Слейтър

Източник: GettyImages

Лили Джей и Итън Слейтър

Ариана Гранде от своя страна не е качвала нищо в социалната мрежа след поредицата от снимки от Уимбълдън. Към момента филмът, в който участва заедно с Итън Слейтър, е почти готов, но е спрян на пауза заради стачката на холивудските актьори и сценаристи.

Външният вид на Ариана Гранде, който разтревожи феновете ѝ

Какво се случва с Ариана Гранде

Плашещият външен вид на певицата

През април актрисата и певица нарича работата по Wicked "преживяване, променящо живота" и признава, че се наслаждава на процеса. Филмът ще бъде разделен в две части, като премиерата на първата се очаква да е през ноември 2024 г., а втората - година по-късно.