Антонио Бандерас и половинката му Никол Кимпел мечтаеха да се видят. Минаха цели месеци, без това да се случи, поради здравната криза с COVID-19, която ги раздели, както толкова много други хора по света.

В случая с Антонио и Никол, тъй като по онова време актьорът е в Мадрид, за да снима филм с Пенелопе Крус в продължение на три седмици, той остава заклещен в страната, предвид създалата се ситуация. Успява само да се придвижи до родната си Малага, където изкарва толкова време под домашна изолация.

По същото това време приятелката му Никол пък има работни ангажименти в Женева, където и се налага да остане, докато ситуацията се подобри. Тъй като справянето с пандемията отнема повече време от очакването, двамата остават разделени за по-дълго, отколкото им се иска.

Оскари 2020, Антонио Бандерас, Никол Кимпел и неочакваната поява на половинката на актьора в нощта на церемонията

Кой с една, кой без една, Антонио Бандерас с две

Дамите, които придружиха акьора на бляскавата церемония

Както Антонио Бандерас сподели още преди месеци по време на участието си в испанското телевизионно предаване El Hormiguero, самотата е това, което му тежи най-много по време на карантината. По всичко личи, че най-дългоочакваният момент за Антонио Бандерас е дошъл и двамата с Никол вече са заедно.

За да сподели щастливите вести, актьорът публикува снимка в профила си в Instagram, на която го виждаме нежно да целува половинката си.

"Събрах се отново с моето момиче", пише Антонио Бандерас под кадъра.

От своя страна Никол сподели същата снимка като история в Instagram-a си, като написа "Обичам те".

Антонио Бандерас, самотата и защо това са едни от най-тежките времена за актьора

Най-тежките времена за Антонио Бандерас

Какво му тежи и за какво се притеснява