Антъни Хопкинс, който скоро навърши 83 години, е доста активен в социалните медии и винаги споделя най-важните събития със своите над 2.6 милиона последователи.

Антъни Хопкинс на 83

Антъни Хопкинс на 83

Защото някой днес има рожден ден

Особено последната година, когато си наложи доброволна карантина и прекарваше времето си предимно вкъщи, до своето пиано, рисувайки картини или пък споделяйки философски размисли в профила си в Instagram.

Сега големият актьор сподели видео, от което разбираме, че е взел важното решение в живота си да си постави ваксина против COVID-19.

Първата доза от ваксината Антъни Хопкинс е получил в Холивуд, в Пресбитерианския медицински център. Актьорът благодари и за предоставената му възможност, и на лекарката, която му я поставя. Той написа, че най-сетне вижда светлина в тунела.

Арнолд Шварценегер, COVID-19 и защо звездата се ваксинира срещу вируса

И Арнолд Шварценегер го направи

Терминаторът никога не е бил по-щастлив, че чака на опашка

Така Антъни Хопкинс се присъедини към други световноизвестни актьори, които подкрепиха кампанията за ваксиниране на населението и го направиха публично. Сред тях са Арнолд Шварценегер и Йън Макелън.

Антъни Хопкинс, 45 години трезвеност и важната годишнина, която актьорът отбеляза

Специалната годишнина на Антъни Хопкинс

Браво на него

В предишна публикация, когато легендарният актьор отпразнува 45 години трезвеност, той изрази увереност, че 2021 година ще е чудесна. Присъединяваме се към неговия оптимизъм, защото ни се иска най-сетне да се вижда светлината в тунела.