От няколко седмици Анджелина Джоли се завърна славно в светлините на прожекторите. Покрай премиерата на филма "Вечните", в който си партнира със Салма Хайек, актрисата се появи няколко пъти на червения килим в компанията на децата си.

Салма Хайек, Анджелина Джоли и как двете се сближават, докато снимат „Вечните“ (Eternals)

Колко близки са Салма Хайек и Анджелина Джоли

И какво мислят една за друга

Междувременно пък не спират слуховете, че между нея и The Weeknd има нещо повече от приятелство. Двамата бяха засичани на не една и две вечери заедно и няма как да не ни е интересно дали от това ще излезе поредната звездна двойка

Отговор обаче надали ще получим скоро - поне не и от Анджелина. В последното си интервю с Хайек за предаването Daily Pop актрисата настоятелно отклони един от въпросите, свързани с отношенията й с изпълнителя.

Водещият Джъстин Силвестър попита Джоли дали децата й са по-развълнувани за ролята й във "Вечните", или за приятелството й с The Weeknd

"Те са много развълнувани от този филм... Ако това е, което питате", отговори уклончиво Анджелина, споглеждайки се с колежката си. А след това отново повтори, че децата са развълнувани от филма.

Очевидно холивудската звезда, която все още е в процес на развод с Брад Пит, се притесни от въпроса, в който се намесва и изпълнителят. Дали обаче това е знак, че помежду им има нещо повече от приятелство или просто тя не иска да коментира нищо от личния си живот, можем само да предполагаме, предава Daily Mail.

Снимка 538791

Източник: GettyImages

Според информация в различни медии, Анджелина и Абел винаги са поддържали версията пред своето обкръжение, че са само приятели. Но пък всички около тях сякаш се съмняват в истинността на думите им. Тя определено таи топли чувства към него, а той прави всичко възможно, за да я впечатли, коментират източници пред US Weekly.

Анджелина Джоли, The Weeknd, Абел Тесфайе и какви са отношенията им

The Weeknd и Анджелина - май все пак единият е влюбен

А има ли реален шанс

Според други пък Джоли просто се забавлява и се наслаждава истински на живота след трудностите покрай брака и развода с Брад Пит и не е готова за ново сериозно обвързване.