Неотдавна Анджелина Джоли направи компромис с кариерата си, защото в момента друго е по-важно за нея. По всичко личи, че не съжалява, че се отказала от една от мечтите си, даже напротив.

Анджелина Джоли, актьорството и промяната, на която се реши заради децата си

Защо Анджелина не е като другите майки

И какво жертва в името на децата

45-годишната актриса реши да се върне към актьорската професия, за сметка на режисьорската, за да разполага с повече време за отглеждането на шестте си деца.

Звездата от "Господин и госпожа Смит" е майка на Мадокс (19 години), Пакс (17), Захара (16), Шайло (14) и близнаците Нокс и Вивиан (12). Тези дни Анджелина отново говори за тях пред Hello! и разказва как е минало обучението им вкъщи.

Снимка 531133

Актрисата признава, че хич не й е било лесно, защото има шест деца, които учат в четири различни училища. Казва, че "изпитва ужас от математиката", а историята е "под въпрос". Но за нейно щастие, рожбите й са "много способни и умни".

Продължава с темата за майчинството и грижите, които полага, като споделя, че в момента се е фокусирала върху възпитанието и никога не е била толкова щастлива.

Защото децата й са в "онези много специални възрасти" и тя се стреми да не пропуска нито един момент с тях, преди да станат напълно самостоятелни.

"Докато те са здрави, имам всичко необходимо", споделя още актрисата. Анджелина вярва, че ключът към щастието е да бъдеш "честен човек" и добър приятел. И вероятно точно такива иска да бъдат и шестте й деца.