В последните седмици Анджелина Джоли и децата й изчезнаха от полезрението на медиите. Допреди това през няколко дни ги засичаха да пазаруват и да се забавляват заедно. А с първото им появяване след тази пауза стана ясна и причината за нея.

В своя статия по случай Международния ден на жената, публикувана в списание Time, Анджелина Джоли за пръв път разкри, че двете й дъщери Шайло и Захара са били оперирани в рамките на два месеца.

Актрисата започва с това, че е решила да говори по темата, защото е получила разрешението на децата си и те дори са я окуражили да го направи. Те са осъзнали, че да имаш медицински проблем, да се бориш с него, да го преодолееш и да оцелееш е нещо, с което може да бъдеш горд, а не да се срамуваш.

Шайло бе заснета да ходи с патерици след операцията на бедрото, през която е преминала преди дни. На каква интервенция се е подложила сестра й Захара преди около два месеца обаче все още не става ясно. Важното е, че сега изглежда в перфектно здраве.

А престоят в болницата на двете деца на Джоли им е помогнал да скрепят връзката помежду си. Майка им пък е много горда от видяното в болничната стая - как двете се грижат една за друга и им доста удоволствие да поставят нуждите на другия пред своите.

Братята на Шайло и Захара също са били покрай тях по време на очевидно дългия им престой в болничното заведение, който вече приключи. Самата Анджелина и за момент не е оставила своите момичета, въпреки че те са се справяли доста добре и без нея.

Анджелина Джоли, децата ѝ и по какво не искат да приличат на майка си

Децата на Анджелина Джоли не искат да са като нея

Защото всеки сам избира своя път в живота

А именно операциите и последващото възстановяване се оказват причината Брад Пит да не присъства на наградите БАФТА, раздадени на 2 февруари. Напълно разбираемо, актьорът е предпочел да бъде при децата си, пише Daily Mail.