Минаха две години, откакто Анджелина Джоли поиска развод на Брад Пит, а делото по развода им не изглежда да приключи скоро. Този вторник,7 август, 43-годишната актриса обяви пред съда, че съпругът й не е оказал никаква "значима подкрепа" на децата им, откакто е започнала процедурата по развода.

"Пит има задължение да подкрепя децата си. До момента той не им е показал никаква значима подкрепа, откакто с Джоли са разделени", пише Саманта Блей Дежан, адвокатката на Джоли, в документа, предоставен на съда в Лос Анджелис.

Снимка 313373

Източник: GettyImages

Не става ясно какво точно се има предвид под "значима подкрепа". Затова пък в документа се казва още, че Брад Пит не е спазвал уговорките за финансовите разходи на децата и често е забравял да предостави средства за 16-годишния Мадокс, 14-годишния Пакс, 13-годишната Захара, 12-годишната Шайло и 9-годишните близнаци Вивиън и Нокс.

Снимка 313367

Източник: GettyImages

Наскоро Брад беше обвинен, че се е държал грубо с децата по време на пътуване с частен самолет. Инцидентът е подаден към властите, но ФБР взе решение да не разследва актьора.