След раздялата си с Брад Пит, Анджелина Джоли се опита да се отдръпне от светлината на прожекторите, за да се справи с личните си проблеми.

Анджелина Джоли, "Господарката на злото 2" и световната премиера на филма в САЩ

Анджелина Джоли - по-ослепителна от всякога

На световната премиера на "Господарката на злото 2"

Напоследък, покрай премиерата на "Господарката на злото 2", Анджелина успя отново да прикове вниманието върху себе си. Актрисата дори на няколко пъти се отпусна да говори и за личния си живот пред различни издания.

Много искрено интервю даде Анджелина и пред френското списание Madame Figaro, където споделя за тежкия период, който е имала след раздялата с Брад Пит.

"След като с Брад се разделихме, всичко стана изключително сложно за мен. Не можех да се позная. Чувствах се толкова малка и незначителна, независимо че не го показвах пред никого. Бях дълбоко наранена и тъжна. Борех се с това като с травма", признава актрисата, като допълва, че ѝ се е наложило отново да преоткрие радостта от живота.

Анджелина Джоли, Mon Guerlain и една рекламна кампания в Камбоджа

В къщата на Анджелина Джоли в Камбоджа

Защо и на кого актрисата отвори вратите на дома си

Анджелина казва, че сега си дава сметка, че е научила ценен урок, защото промяната всъщност е нещо хубаво. Именно възможността отново да бъде щастлива, е нещото, което я е държало в трудните моменти. 

Снимка 446557

Източник: GettyImages

"Чувствах се наистина изгубена", допълва актрисата. Споделя също, че не знае дали вярва в съдбата, но е сигурна, че благодарение на големите промени, през които преминава, е все близо до постигането на целта да се завърне към себе си.

"Дълго време се въртях в омагьосан кръг и се чудих какво трябва да правя. В крайна сметка открих отговора. И той беше, че отново искам да бъда такава, каквато винаги съм била. Затова няма да крия дивата си страна, а ще я изкарам наяве. Искам да се чувствам свободна отново", заключва актрисата.

Анджелина Джоли и как преоткрива себе си

Как се е променила Анджелина Джоли

И какво е преоткрила в себе си