Любовният живот на Анджелина Джоли винаги е вълнувал феновете на актрисата повече, отколкото професионалните ѝ ангажименти и успехи. Особено след развода ѝ с Брад Пит, всяко нейно действие е подложено на подробен анализ.

Както добре знаем, Анджелина Джоли е имала романтични връзки не само с представители на мъжкия пол. Затова и не се изненадахме много от последните слухове, че актрисата има интимни отношения с колежката си Евън Рейчъл Ууд, позната с ролята си в сериала "Светът на Дивия Запад".

Неведнъж Анджелина Джоли е споделяла, че е бисексуална, като открито е заявявала, че в миналото е имала връзка Джени Шимицу и е била влюбена в нея.

Снимка 456797

Източник: GettyImages

Що се отнася до Евън Рейчъл Ууд, след като развали годежът си с Мерилин Менсън, тя също призна за влеченията си към жени.

Според Woman's Day двете актриси са се срещнали преди няколко месеца в Disney и оттогава познанството им прераснало в нещо повече. Според редица други издания обаче, това са само поредните непотвърдени слухове и Анджелина Джоли не се среща с никого, тъй като предпочита да остане фокусирана върху децата и кариерата си.

Анджелина Джоли, Джени Шимицу и връзката им през 90-те

Анджелина Джоли и връзката й с жена през 90-те

Спомени от миналото