Шайло Джоли Пит - първородното дете на Анджелина Джоли и Брад Пит, е момиче, макар никога да не се е идентифицирала като такава. Още от малка тя предпочита да носи панталони, тъмни фланелки и да бъде с мъжка прическа, вместо рокли в светли цветове, женски аксесоари и дълга коса. 

В годините, докато растеше, и Анджелина Джоли, и Брад Пит подкрепяха дъщеря си, като изцяло се съобразяваха с нейните желания и капризи относно външния ѝ вид.

Сега Шайло е на 12 години и очевидно желанието ѝ да изглежда като момче е нещо повече от глезотия. Според различни медии, момичето е започнало процес на смяна на пола. Твърди се, че вече е преминала на хормонално лечение, което постепенно превръща женското ѝ тяло в по-мъжествено.

Терапията, през която преминава Шайло, се заплаща изцяло от Анджелина, защото явно Брад Пит и неговите роднини не са съгласни с решението на малката.

Снимка 403413

Източник: GettyImages

От друга страна, Анджелина Джоли изцяло подкрепя дъщеря си, като я води при различни специалисти, които да назначат най-добрата терапия и с които да обсъдят всички стъпки в процеса за смяна на пола.

Според лекарите, трансформацията в тази ранна възраст - на прага на пубертета, когато момичето все още не е развило своята женственост, е от огромно значение, защото промените, които настъпват със смяната на пола, няма да бъдат толкова резки и всичко ще се случи много по-бързо и по-лесно.

Ранната възраст, в която Шайло взима подобно решение, обаче е и нож с две остриета, защото има огромна вероятност един ден, когато порасне, младото момиче да съжалява за действията си.

Според различни чуждестранни медии дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит ще започне своето лечение в хирургически център Younique - клиника, която се намира в Санта Моника, Калифорния.