През последните години Instagram се разви изключително бързо и в момента спокойно може да се каже, че е предпочитаната от по-младите потребители социална мрежа.

Мич Браун, подводната фотография и какво е да снимаш модели на дъното на океана

Когато намериш музата си на дъното на океана

Нереалната красота на подводния свят

А ровейки из профилите на различни хора, човек може да намери какво ли не. От профили, по които ни текат лигите от вкусни храни, пред такива, в които има снимки от най-различни места по света, до такива, вдъхновяващи петъчната доза сексапил. За всекиго по нещо - както се казва.

И понеже обичаме да се ровим из социалната мрежа, "съвсем случайно" попаднахме на профила на Анастасия. От него не разбираме почти нищо за нея, освен че е доста секси, не обича да носи много дрехи, рускиня е, но се подвизава в Ню Йорк.

Причината да ѝ отделяме специално внимание е, че въпросната девойка обича да провокира нищо неподозиращи хора по улицата.

В профила ѝ има няколко клипчета, на които виждаме как тя просто повдига роклята си пред непознати, които май нямат нищо против видяното.

Ето така пък твърди, че подпомага малкия бизнес. И като гледаме човека с каската, май наистина се чувства подпомогнат. Чудим се дали ремонтите на пътищата в България щяха да са по-качествени, ако Анастасия ги подпомагаше по подобен начин.