Преди по-малко от месец Ан Хатауей призна, че спира да консумира алкохол за следващите 18 години. Причината зa това нейно решение е, че не иска да дава лош пример на сина си, докато живеят заедно.

Явно актрисата е взела доста присърце най-важната си роля - тази на майка. Тя има двугодишен син на име Джонатан и иска да бъде най-добрият му родител. За целта се учи от най-добрите.

Снимка 405876

Източник: Facebook / Anne Hathaway

Кейт Мидълтън е един от примерите за образцова майка, и то на три деца, който веднага изниква в главите ни. Хатауей се е запознала подробно с всички изтекли подробности относно начините на възпитание, които херцогинята прилага върху кралските наследници.

Дори Барак Обама коленичи пред принц Джордж преди години

Източник: GettyImages

Дори Барак Обама коленичи пред принц Джордж преди години

В свое интервю Ан споделя, че много й харесва идеята, когато говориш с дете си, да клекнеш на неговото ниво, за да имате контакт очи в очи. Това е едно то най-важните правила, които Мидълтън винаги спазва. А Хатауей го намира за "много готино" и е започнала да го прилага със сина си.

Защо Ан Хатауей спря алкохола

Защо Ан Хатауей спря алкохола

Актрисата с признание

Всъщност, тази техника психолозите наричат "активно слушане". Благодарение на нея децата се чувстват значими, родителите не демонстрират доминиране и думите им по-лесно биват чути, а молбите - изпълнени. Като между равни, пише Marie Claire.