Ан Хатауей е много секси, докато демонстрира добрата си физическа форма в новия брой на Interview Magazine. В интервюто за списанието тя отговаря на на 20 въпроса от 20 нейни "приятели и фенове" в Холивуд. 

За провокативните снимки Ан се вмъква в редица дизайнерски марки като Gucci и Prada, докато позира съблазнително в зала за фитнес и с различни тренировъчни уреди.

Много от бившите и настоящи колеги на Ан, включително Джесика Частейн, Джули Андрюс, Джейк Джилънхол, изпратиха въпросите си към актрисата. Фенове като супермодела Бела Хадид и легендарния режисьор Джон Уотърс също отправиха запитвания към нея. 

Но именно звездата от "Офисът" Минди Калинг задава един от най-интересните въпроси, а именно кое проблемно или свалено от екрана лице "все още Ан Хатауей тайно обича".

Ан Хатауей, "Дяволът носи Прада" и кой избор по ред е била за ролята

Кой избор поред е била Ан Хатауей за "Дяволът носи Прада"

Важното е човек никога да не се отказва

Ан признава, че комикът Азис Ансари, към когото имаше обвинения в сексуално злоупотреба през 2018 г., е избраният от нея "отменен човек".

"Азис Ансари. Мисля, че Master of None е един от любимите ми модерни романтични сериали", казва Ан, позовавайки се на хитовата поредица на Азис на Netflix.

Минди Калинг се чуди и в кои настоящи културни икони намира Ан "голяма дяволска енергия", което кара актрисата да спомене имената на Били Айлиш и Хари Стайлс.

Джесика Частейн моли Ан да избере умението, което би искала да научи "незабавно", ако има възможност.

"Ако трябваше да избера едно умение, което да придобия незабавно, това е връзката между това да бъда балерина на професионално ниво и да бъда пианист на концертно ниво. Защото този ум и това тяло, и тази сила и тази способност да изразяваш себе си те водят през живота. И двамата изискват такава огромна интелигентност, финес и дисциплина, и това е начинът, по който взаимодействате със света", отговоря тя.

Джейк Джиленхол е любопитен дали на Ан ѝ харесва повече "да играе или пее", като не пропуска да отбележи, че е "дяволски добра и в двете".

Актрисата от "Дяволът носи Прада" признава, че "всъщност не се смята за певица", защото вярва, че майка й Кейт е тази с големите вокални способности.

Ан Хатауей, WeCrashed, веган диетата и подготовката на актрисата за сериала

На какво е готова Ан Хатауей

Не сме и предполагали

Въпреки че намира собствения си глас за "хубав" и се е научила да пее по "правилния начин" след години с вокален учител, Ан казва, че "актьорството винаги е било мястото, където съм се чувствала, че имам най-голям обхват на изразяване".

Тя продължава: "Обичам начина, по който парчетата от пъзела се съчетават при изработването на представление. Обикновено с пеенето сте вие ​​и публиката, а когато играете - сте вие ​​и група други хора. Обичам екипната работа на актьорството."

Колежката ѝ от "Анатомията на Грей" и "Дневниците на принцесата" Сандра О, я моли да посочи музикалния изпълнител, който й е "повлиял най-много и защо?"

"Трябва да кажа, че на техническо ниво музикалният изпълнител, който промени живота ми най-много, е Уитни Хюстън, защото тя продуцира "Дневниците на принцесата", филма, в който бяхме заедно", спомня си тя.

Ан допълва, че Мадона е оказала "огромно влияние" върху нея, но нейните лични любими изпълнители са Фиона Епъл, Тори Амос, Джени Луис, Руфъс Уейнрайт, Сам Кук, Бранди Карлайл, Доли Партън и Нина Симоне.

Джули Андрюс, която разкрива, че никога не е виждала Ан "ядосана", се чуди какво "наистина може да вбеси" звездата.

Тя се шегува, че никой "никога не би могъл да се ядоса около Джули Андрюс", преди да разкрие, че тя се ядосва наистина на делото Роу срещу Уейд. Миналата седмица Върховният съд в САЩ взе историческо решение, с което отмени знаково решение от 1973 г. по делото "Роу срещу Уейд" и постанови, че щатите отново ще имат правото да забраняват абортите.

Снимка 520036

Източник: Instagram / Фотография Christian Högstedt

Джеръми Стронг от "Наследници" иска от Ан да узнае коя е "последната книга, която прочете и която ти спря дъха". Тя разкри, че това е "Мемоарите на Адриан" на Маргьорит Юрсенар за живота и смъртта на римския император Адриан.

Сигорни Уивър пита Ан кое е нейното "любимо нещо в работата й" в драмата "Рейчъл се омъжва" от 2008 г., която й донесе номинация за Оскар.

След като хвали режисьора на филма Джонатан Деми, Ан казва, че ролята "дойде в момент от живота ми, когато бях толкова готова."

Ан Хатауей, цветният ѝ психеделичен костюм за пролетта и режимът, който я подмладява

Защо всички обсъждат пролетния костюм на Ан Хатауей

По-свежа, по-цветна и по-подмладена от всякога

Матю Макконъхи пък се чуди какво означава "феминизъм", а Ан разкрива, че е разговор, който двамата са водили и преди.

"В настоящия момент феминизмът съществува на много нива. Това е определението за човешко същество, което вярва в равенството за жените, но бих добавила за всички полове. Феминизмът като движение, разбира се, е сложен, но също така трябва да се движи към концепцията феминизмът да не е провокативен", обяснява тя.

Дизайнерът Марк Джейкъбс моли Ан да назове "една дреха, за която съжалява, че я е носила", на което тя отвърна, че съжалява за прозрачната рокля, която сама си е избрала за червения килим в ранната си кариера.

Снимка 435610

Източник: GettyImages

"Стъпих на червен килим и не знаех, че роклята ми е прозрачна и не носех сутиен. Това беше много дълъг килим и в нито един момент никой от хората в тази стена от фотографи не спря, за да ме предупреди или да ми предложи яке. Не съм наивна, не го очаквам, но това е нещо, което аз бих направила за друг човек, ако го видя. Просто беше гадно и много унизително", споделя актрисата.

Главният редактор на Vogue Ана Уинтур споменава любовта на Ан към спектаклите на Бродуей, но се чуди кога най-накрая ще я види "на сцената и в каква роля".

Ан Хатауей, съветът й за семеен живот и защо майчинството съвсем не е леко

Колко трудно е било майчинството за Ан Хатауей

Подземните камъни на семейния живот

Ан признава пред 72-годишната модна директорка, че "от известно време се опитва да намери нещо", но просто "никога не е било правилното".

Супермоделът Бела Хадид се позова на дългогодишна интернет теория, че Ан и съпругът й Адам Шулман са "пътешественици във времето" - заради зловещата прилика на Адам с драматурга Уилям Шекспир, който също имаше съпруга на име Ан Хатауей, която прилича на Ан.

"Може ли да ми кажете дали наистина сте пътешественици във времето и какво мислите за това?" пита Бела, на което Ан отговаря: "Това всъщност е най-очарователният въпрос. И той наистина прилича на Уилям Шекспир, нали? Ситуацията продължава, но ще ви информирам, когато се видим."

Снимка 435611

Източник: GettyImages

Ко-звездата на "Вещиците" Октавия Спенсър разказва за работата си Ан по филма от 2020 г. и колко е обичала да наблюдава как Ан "взаимодейства със семейството си извън екрана". "Ти си толкова грижовна майка и съпруга. Как така безпроблемно поддържаш радостния баланс между работа и живот?"

"Как да го кажа... Никой не ме принуждава да правя нищо. Никой не ме е карал да бъда майка и никой не ме е карал да бъда актриса. Никой не беше като: "О, как се случи това?" Както за кариерата ми, така и в семейството трябваше да положа усилия, за да ги изградя и поддържам", обяснява Ан.

Тя нарича Адам "най-великият партньор в света" и освен че е "някой, когото обичам на романтично ниво, аз го харесвам и като човек."

Bulgari, Ан Хатауей, Приянка Чопра, Лиза от BlackPink и новата колекция бижута на марката

Трите грации и диамантите

Кои са лицата на новата колекция бижута на Bulgari

"Той вярва и подкрепя моите мечти и някак си не е интернализирал нито една от световните глупости относно ролите на половете. И така, ние живеем в дом, в който това, което правя, се оценява и празнува, и това е перспективата, която той дава на децата ми, когато не съм наоколо. А именно: "Ние сме толкова горди с мама." Ние сме толкова благодарни за работата, която тя върши." Просто имам изключителен партньор и това прави всичко различно", заключва актрисата.