След като съдът във Феърфакс, Вирджиния, се произнесе в полза на Джони Деп в делото за клевета срещу бившата му съпруга, всички знаехме, че е въпрос са време Амбър Хърд да предприеме някакви действия. Е, не закъсняха много.

Джони Деп, Амбър Хърд и какво ще стане, ако актрисата не може да плати обезщетението на актьора

Има ли достатъчно пари Амбър Хърд, за да плати на Джони Деп

И какво ще стане, ако няма

Стана ясно, че актрисата е помолила съдия от Вирджиния да преразгледа присъдата й. Адвокатите на Амбър са подали документ от 43 страници на 1 юли, в който се твърди, че резултатът от делото не е подкрепен достатъчно от представените доказателства.

В искането се посочва, че звездата от "Карибски пирати" "се основава единствено на теория за клевета за нещо, което се подразбира, като се отказва от всякакви твърдения, че изявленията на г-жа Хърд всъщност са неверни", според The New York Post.

Джони заведе дело срещу Амбър през 2022 г. заради авторски материал от 2018 г., публикуван от The Washington Post. В него се твърди, че актрисата е била жертва на домашно насилие. Въпреки че тя никога не е назовавала изрично Джони в статията, той твърди, че статията е навредила значително на кариерата му. След това Джони Деп спечели процеса, като би трябвало да получи 10 милиона долара обезщетение от нея. Пари, които обаче Амбър Хърд все още не му е дала. 

Снимка 576204

Източник: GettyImages

Още в края на юни актрисата обяви, че ще обжалва присъдата. "Не отказваш да обжалваш, ако знаеш, че си прав", каза говорител на Амбър пред The Los Angeles Times.

"Има цяла папка с доказателства и бележки, датиращи от 2011 г. от самото начало на връзката ми и събирани години наред, които бяха взети от моя лекар, на когото докладвах за злоупотребата", каза тя пред Dateline на 17 юни 2022 г., позовавайки се уж на още доказателства.

Бракоразводният адвокат Райфорд Далтън Палмър казва пред HollywoodLife, че е съгласен с решението на Амбър, въпреки че препоръчва тя да бъде предпазлива в ситуацията.

Амбър Хърд, Джони Деп и за какво продължава да настоява бившата съпруга на актьора

Амбър Хърд няма срам

Актрисата продължава да обвинява Джони Деп

"Обжалването сега има смисъл. Шансът й за успех на обжалването е малък. Ако тя настоява за такова, всяка възможност за споразумение вероятно ще изчезне. Но ако Хърд играе умно, обжалването ще спечели време и ще я постави в по-добра позиция за споразумение с Деп. Всяка сделка ще включва споразумение за поверителност и клауза за недопускане на пренебрежение с клауза за неустойка, за да я предпази от повтаряне на клеветнически изявления и всякакви други негативни думи за Деп. Той би купил мълчанието й, като я освободи от част или цялата присъда според мен", казва още адвокатът.